Še en velik dogodek je za nami in prav je, da malo pokomentiramo samo dogajanje v Lazcu. Pri koncertu so sodelovala tudi ostala društva v KS Otalež. Koncert je odlično uspel, malo grenkega priokusa je zaznati samo pri slabši udeležbi, vsi smo pač pričakovali več ljudi, saj je vendar šlo za dobrodelnost.
Kakorkoli že, vsi prisotni pa so pokazali veliko volje in interes, da projekt čim bolje uspe.
Naj še enkrat povabimo vse donatorje, ki še niso darovali, da to še lahko naredijo do konca tega meseca, nato pa bodo vsa zbrana sredstva nakazana na račun PGD Plužnje.
S tem dejanjem bomo majčkeno pripomogli, da bo novi gasilski dom čimprej narejen in bo služil namenu…

 

Dobrodelni koncert za pomoč pri izgradnji gasilskega doma PGD Plužnje

 

V spomladanskem času 2017 so stekli pogovori med društvi v KS za izvedbo skupnega projekta, dobrodelnega koncerta za pomoč pri izgradnji novega gasilskega doma PGD Plužnje. V akcijo so pristopila društva : DLG Stari meh Lazec, DOP Jazne, ŠD Otalež in PGD Plužnje, ki so po svojih najboljših močeh pripomogla pri realizaciji projekta.

Koncert je bil izveden v mesecu juniju, vzporedno pa je potekala akcija zbiranja sredstev pri lokalnih podjetnikih in ostalih donatorjih.

Do konca meseca julija bomo vsa zbrana sredstva iz računa DLG Stari meh Lazec, ki je bil koordinator akcije predali domačim gasilcem.

Ob tej priložnosti se vsem donatorjem in obiskovalcem koncerta, ter vsem tistim, ki so pripomogli da je bil koncert lepo izpeljan zahvaljujemo.

Seznam donatorjev po abecednem vrstnem redu :

Božič Bojan Otalež

CERTA d.d. Cerkno

CNC-REZ d.o.o. Lazec

DLG Stari meh Lazec

EB Posredništvo Ajdišek Henrik Lazec

Ivan Kofol s.p. Lazec

KS Otalež

Metod Bevk s.p. Jazne

Radio Primorski val Cerkno

Šturm Stojan Jazne

Zajc, usposabljanje in storitve Plužnje

 

Skupaj je bilo zbranih za 2.480,00 € sredstev.

 

DLG Lazec DOP Jazne PGD Plužnje ŠD Otalež

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazaj na pretekle dogodke