Društva PGD Plužnje, DOP Jazne in DLG Lazec skupaj organizirajo izlet.

Po odhodu avtobusa iz Gor. Jazen ob 7. uri si bomo vzeli čas za jutranjo kavo v Postojni in nato nadaljevali z ogledom Škocjanskih jam. Ogled bo trajal približno dve uri. Sledi ogled Šobčeve domačije v Brkinih. Voden ogled stare tradicionalne domačije s črno kuhinjo, zeliščnim vrtom, predstavitvijo znane brkinske žganjekuhe bo ob degustaciji brkinskih dobrot ponudil možnost primerjave z načinom življenja naših krajev.

Približno ob 15. uri, pa si bomo ogledali Park vojaške zgodovine v Pivki. Muzejsko središče ponuja bogat ogled vojaške osebne opreme in večje opreme kot so letala, tank, podmornica….Možnost obiska prave vojaške kantine in trgovine.

Po zaključenem ogledu predvidoma ob 18. uri sledi večerja na kmetiji Hudičevec pri Razdrtem. Povratek v domače kraje po 21. uri. Za kosilo ni predviden postanek, zato naj bo iz nahrbtnika.

Cena izleta je 40 EUR na osebo in vsebuje prevoz, vse vstopnine, večerjo ter pijačo pri večerji. Upokojenci, študenti in otroci lahko ob dokazilu uveljavljajo popust pri vstopu v Škocjanske jame.

Prijave sprejemajo vsi predsedniki društev ter na tel. 041 369 817 (Marjan ) do zapolnitve avtobusa.

Prijavite se najkasneje do nedelje, 27.09.2015 zvečer.

Ne zamudite priložnosti za………

Vljudno vabljeni

 

DLG Stari meh